Tatoveringer

Heii♥ Jeg vet ikke hva dere lesere mener, men jeg syntes jo at tatoveringer er veldig fint og kult, så lenge det ikke er overdrevet og er på feil plasser. Selv har jeg veldig lyst på tatovering og jeg har lyst til å ta det eventuelt på Lillehammer for jeg har hørt de er kjempe flinke der. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg har lyst på, for det er så mye forskjellig. Jeg har jo tenkt på sånn full sleeve som er hele armen for dem som ikke skjønte det. Men vet ikke helt for å være ærlig. Dette er full sleeve for dem som kanskje ville se. Jeg kunne tenkt meg en sånn, men da må den ha noen betydninger også som blant annet noe navn og fødselsdatoer. Også syntes jeg at roser er veldig tøft, men det må jo tenkes grundig igjennom før man gjør noe sånt. Alle mennesker der ute har et forskjellig syn på tatovering men, jeg mener at de som vil ha det må få lov til det. Er så mange som blir nektet av foreldrene sine fordi de mener det er så stygt, men så lenge du er over 18 år så er jo dette noe du bestemmer selv, uansett om dem sier nei eller ja. Jeg tror ikke jeg får lov til å ta sleeve fordi mamma syntes det er utrolig stygt, mens av pappa får jeg lov fordi han har tatoveringer selv og syntes det er tøft. Men jeg tror nok jeg skal kaste meg ut i det snart.


¨

Her ser dere jo noe av det jeg liker, så tror nok det blir en tatovering i nærmeste fremtid. Satse på at det blir innen 2015 er omme, for jeg er helt gira. Også selv om det kan gjøre vondt så er det verdt det, å det er bare å tenke at man ikke skal føle smerte så skal det nok gå iorden, hehe. Men jeg gleder meg veldig, hvis det blir så jeg få til en sleeve etterhvert også. Men prioriterer en liten en i første omgang.

Har dere noen fine tatoveringer på kroppen dere vil vise frem, send de til meg på snapchat: jewsjews så kanskje jeg screenshooter de og ser ekstra nøye på dem. Kult om noen legger igjen en link i kommentarfeltet med en kul tatovering eller noe som dere syntes er kult. Lover å se på det som kommer inn!

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015


★ legg meg til som venn
Heisann♥ Jeg er 16år gammel, fra Toten området og kommer til å blogge om mote, sminke, giveaways, tips også masse mer som interesserer både meg og dere lesere♥ Håper dere liker bloggen min, klem♥hits