Tatoveringer

Heii♥ Jeg vet ikke hva dere lesere mener, men jeg syntes jo at tatoveringer er veldig fint og kult, så lenge det ikke er overdrevet og er på feil plasser. Selv har jeg veldig lyst på tatovering og jeg har lyst til å ta det eventuelt på Lillehammer for jeg har hørt de er kjempe flinke der. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg har lyst på, for det er så mye forskjellig. Jeg har jo tenkt på sånn full sleeve som er hele armen for dem som ikke skjønte det. Men vet ikke helt for å være ærlig. Dette er full sleeve for dem som kanskje ville se. Jeg kunne tenkt meg en sånn, men da må den ha noen betydninger også som blant annet noe navn og fødselsdatoer. Også syntes jeg at roser er veldig tøft, men det må jo tenkes grundig igjennom før man gjør noe sånt. Alle mennesker der ute har et forskjellig syn på tatovering men, jeg mener at de som vil ha det må få lov til det. Er så mange som blir nektet av foreldrene sine fordi de mener det er så stygt, men så lenge du er over 18 år så er jo dette noe du bestemmer selv, uansett om dem sier nei eller ja. Jeg tror ikke jeg får lov til å ta sleeve fordi mamma syntes det er utrolig stygt, mens av pappa får jeg lov fordi han har tatoveringer selv og syntes det er tøft. Men jeg tror nok jeg skal kaste meg ut i det snart.


¨

Her ser dere jo noe av det jeg liker, så tror nok det blir en tatovering i nærmeste fremtid. Satse på at det blir innen 2015 er omme, for jeg er helt gira. Også selv om det kan gjøre vondt så er det verdt det, å det er bare å tenke at man ikke skal føle smerte så skal det nok gå iorden, hehe. Men jeg gleder meg veldig, hvis det blir så jeg få til en sleeve etterhvert også. Men prioriterer en liten en i første omgang.

Har dere noen fine tatoveringer på kroppen dere vil vise frem, send de til meg på snapchat: jewsjews så kanskje jeg screenshooter de og ser ekstra nøye på dem. Kult om noen legger igjen en link i kommentarfeltet med en kul tatovering eller noe som dere syntes er kult. Lover å se på det som kommer inn!

Det gjør meg glad

Heisann♥ Nå er jeg på skolen, så jeg har forehåndsskrevet dette innlegget. Senere idag, da er jeg på vinterlyd noe som har vært på Gjøvik hvert eneste år, jeg var der i fjor også men, jeg syntes det ikke var noe særlig for meg når Isac Elliot var der og Markus og Martinus. De blir liksom litt unge, og jeg er ingen spesiell fan. Men i år så kommer blant annet Onkel P og de fjerne slektningene og det gleder jeg meg veldig til. Også ville jeg bare si at jeg får noen hyggelige kommentarer på innleggene mine og det setter jeg så pris på. Jeg tar med meg et eksempel på dette, og vil vise dere hvor mye dette betyr for meg også for den som har skrevet dette så husk at jeg setter pris på det. Veldig takknemlig! Jeg kan prøve å ta bilder på vinterlyd, også skal jeg poste det så dere kan få se.

 

 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
HUSK Å DELTA PÅ GIVEAWAY SOM JEG HAR GÅENDE FREM TIL 6. MARS, DU FINNER INNLEGGET HER.

Ukens spørsmål #1

Hvorfor vil du ikke oppgi informasjon på noen som helst måte, så noen kan skjønne hvem som eier denne bloggen?

Skal jeg være helt ærlig så er dette fordi jeg er ikke den personen som er mest selvsikker og jeg takler ikke at folk skal slenge dritt til meg både på fritid og skole, derfor så får jeg heller ta all dritten via bloggen fordi jeg kan takle det veldig bra mener jeg. Også føler jeg meg mye mer fri til å skrive ting, og gjøre litt mer som jeg selv vil da. Jeg kommer aldri til å rakke ned på noen, eller henge ut noen via bloggen. Den kommer til å bli brukt for å yte mest mulig hjelp og tips osv, til både yngre og eldre jenter/kvinner der ute som kanskje trenger råd!

Hvor ofte har du tenkt å blogge?

Det har jeg egentlig ikke tenkt så mye på, det avhenger helt av om jeg får noen lesere og at jeg føler bloggen går bra for meg. Mener ikke å ha masse lesere og rase rett opp på topplisten, men jeg er fornøyd med 10-15 lesere. Så tenker vel å blogge ihvertfall en gang daglig, men helst to til tre ganger.

Ser du på serie, hvilken og hvorfor valgte du den?

Jeg ser på Supernatural på Popcorn Time, og det valgte jeg vel fordi noen av venninnene mine hadde sett noen sesonger og anbefalte den. Jeg har ikke akkurat kommet så langt for å si det sånn, flaut å ikke kunne fullføre serien ordentlig. Går du på skole?

Ja, jeg går på skole. Men kommer ikke til å utgi hvilken skole eller linje jeg går, kun at jeg går første året på videre gående.

Hvorfor heter bloggen din jews?

Hehe, godt spørsmål. Det har jeg egentlig ikke noe godt svar på, men det ble fordi det først og fremst var ledig. Også var navnet veldig enkelt, både og skrive og huske så da ble det sånn. Har ingen spesiell betydning. 

Har du vært på språkreise? Hvis nei, kunne du tenkt deg det? Hvis ja, fortell om det? 

Jeg har aldri vært på språkreise, har faktisk aldri vært utenfor Norge i det hele tatt unntatt Sverige og Danmark da. Men jeg kunne tenkt meg å reise på språkreise men, tviler på at jeg kommer til å gjøre det. Da må jeg nok vinne en tur, for syntes sånne turer er dyre og det eneste jeg sitter igjen med er lærdom, opplevelse og minner.


Snuser du, røyker du, eller drikker du?

Dette temaet er veldig populært blant unge syntes jeg og det er mye fokus på akkurat dette med snus, røyk og alkohol. Jeg snuser ikke og jeg røyker ikke. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg drikker alkohol, men dette er under kontrollerte forhold og jeg passer på så jeg ikke blir dårlig. For det har jeg vært en gang, og det var siste gang. Men du lærer aldri før du selv har prøvd, det er helt sant!

Hvorfor har du så "taus" header liksom?

Nå vet ikke jeg helt hva du mener med taus, men hvis du mener at den er kjedelig så kan jeg si meg enig. Men jeg har ikke stresset med å ordne en annen header enda og det kommer jeg ikke til å prioritere med det første. Jeg må faktisk finne ut hva jeg vil ha der, også er jeg ikke helt fornøyd med designet mitt enda. Men det blir bedre, lover!

Er det ikke kjekt at på en blogg så kan du gi så mye av deg selv som du måtte ønske, så om folk skulle misslike det så er ikke det ditt problem?

Jo, det er egentlig veldig kjekt. Å har folk noe de skulle sagt så kom med det, men de kan ikke komme med hva som helst så lenge de ikke vet hvem jeg er eller noen ting om meg. Å jeg kommer jo til å godkjenne hate kommentarene, så alle kan se de å lese hvor useriøse mange mennesker kan være. Godt jeg ikke har fått noen sånne kommentarer enda.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

HUSK Å DELTA PÅ GIVEAWAY SOM JEG HAR GÅENDE FREM TIL 6. MARS, DU FINNER INNLEGGET HER.

Hva liker dere?

Hei♥ Idag er det allerede 1. Mars og dagene går fort. Jeg begynner på skolen igjen, allerede imorgen og merker at det er mye som skal gjøres i dag. Jeg pleier å skyve all jobbing foran meg, så jeg er nødt for å sitte med alt idag! Veldig dumt å gjøre det, kanskje noen kjenner seg igjen i dette og det ikke bare er meg? Som overskriften sier så spør jeg dere lesere, hva liker dere? Da tenker jeg i forhold til blogg innlegg, jeg har ganske mange planer for denne bloggen om innlegg men jeg vet bare ikke når jeg skal poste alt. Og jeg sitter ikke å poster et innlegg også går det fem minutter så er det allerede et nytt innlegg ute. Nei, det er nok ikke sånn blogg jeg har. Men gjerne kom med forslag om hva dere vil ha på bloggen, og hva dere liker å lese om og se på. Fordi jeg vil jo gjøre alt for mine lesere så de fortsetter å besøke min lille verden.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

HUSK Å DELTA PÅ GIVEAWAY SOM JEG HAR GÅENDE FREM TIL 6. MARS, DU FINNER INNLEGGET HER. 

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015


★ legg meg til som venn
Heisann♥ Jeg er 16år gammel, fra Toten området og kommer til å blogge om mote, sminke, giveaways, tips også masse mer som interesserer både meg og dere lesere♥ Håper dere liker bloggen min, klem♥hits