Ukens spørsmål #1

Hvorfor vil du ikke oppgi informasjon på noen som helst måte, så noen kan skjønne hvem som eier denne bloggen?

Skal jeg være helt ærlig så er dette fordi jeg er ikke den personen som er mest selvsikker og jeg takler ikke at folk skal slenge dritt til meg både på fritid og skole, derfor så får jeg heller ta all dritten via bloggen fordi jeg kan takle det veldig bra mener jeg. Også føler jeg meg mye mer fri til å skrive ting, og gjøre litt mer som jeg selv vil da. Jeg kommer aldri til å rakke ned på noen, eller henge ut noen via bloggen. Den kommer til å bli brukt for å yte mest mulig hjelp og tips osv, til både yngre og eldre jenter/kvinner der ute som kanskje trenger råd!

Hvor ofte har du tenkt å blogge?

Det har jeg egentlig ikke tenkt så mye på, det avhenger helt av om jeg får noen lesere og at jeg føler bloggen går bra for meg. Mener ikke å ha masse lesere og rase rett opp på topplisten, men jeg er fornøyd med 10-15 lesere. Så tenker vel å blogge ihvertfall en gang daglig, men helst to til tre ganger.

Ser du på serie, hvilken og hvorfor valgte du den?

Jeg ser på Supernatural på Popcorn Time, og det valgte jeg vel fordi noen av venninnene mine hadde sett noen sesonger og anbefalte den. Jeg har ikke akkurat kommet så langt for å si det sånn, flaut å ikke kunne fullføre serien ordentlig. Går du på skole?

Ja, jeg går på skole. Men kommer ikke til å utgi hvilken skole eller linje jeg går, kun at jeg går første året på videre gående.

Hvorfor heter bloggen din jews?

Hehe, godt spørsmål. Det har jeg egentlig ikke noe godt svar på, men det ble fordi det først og fremst var ledig. Også var navnet veldig enkelt, både og skrive og huske så da ble det sånn. Har ingen spesiell betydning. 

Har du vært på språkreise? Hvis nei, kunne du tenkt deg det? Hvis ja, fortell om det? 

Jeg har aldri vært på språkreise, har faktisk aldri vært utenfor Norge i det hele tatt unntatt Sverige og Danmark da. Men jeg kunne tenkt meg å reise på språkreise men, tviler på at jeg kommer til å gjøre det. Da må jeg nok vinne en tur, for syntes sånne turer er dyre og det eneste jeg sitter igjen med er lærdom, opplevelse og minner.


Snuser du, røyker du, eller drikker du?

Dette temaet er veldig populært blant unge syntes jeg og det er mye fokus på akkurat dette med snus, røyk og alkohol. Jeg snuser ikke og jeg røyker ikke. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg drikker alkohol, men dette er under kontrollerte forhold og jeg passer på så jeg ikke blir dårlig. For det har jeg vært en gang, og det var siste gang. Men du lærer aldri før du selv har prøvd, det er helt sant!

Hvorfor har du så "taus" header liksom?

Nå vet ikke jeg helt hva du mener med taus, men hvis du mener at den er kjedelig så kan jeg si meg enig. Men jeg har ikke stresset med å ordne en annen header enda og det kommer jeg ikke til å prioritere med det første. Jeg må faktisk finne ut hva jeg vil ha der, også er jeg ikke helt fornøyd med designet mitt enda. Men det blir bedre, lover!

Er det ikke kjekt at på en blogg så kan du gi så mye av deg selv som du måtte ønske, så om folk skulle misslike det så er ikke det ditt problem?

Jo, det er egentlig veldig kjekt. Å har folk noe de skulle sagt så kom med det, men de kan ikke komme med hva som helst så lenge de ikke vet hvem jeg er eller noen ting om meg. Å jeg kommer jo til å godkjenne hate kommentarene, så alle kan se de å lese hvor useriøse mange mennesker kan være. Godt jeg ikke har fått noen sånne kommentarer enda.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

HUSK Å DELTA PÅ GIVEAWAY SOM JEG HAR GÅENDE FREM TIL 6. MARS, DU FINNER INNLEGGET HER.

3 kommentarer

hobbyfotografen

01.03.2015 kl.19:03

Lykke til videre med bloggen da 😄🌸🎀
Gode svar :) Ha en kjempe fin kveld <3
Så bra besvart av deg.:)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Heisann♥ Jeg er 16år gammel, fra Toten området og kommer til å blogge om mote, sminke, giveaways, tips også masse mer som interesserer både meg og dere lesere♥ Håper dere liker bloggen min, klem♥hits